Кніга прысвечана кулінарным традыцыям нашых продкаў. Выданне пабудавана на аснове працы знакамітага беларускага этнографа М.Я. Нікіфароўскага “Нарысы простанароднага жыцця-быцця ў Віцебскай Беларусі і апісанне прадметаў ужытку”. Чытач не толькі даведаецца, як выпякаць сапраўдны беларускі хлеб у хатніх умовах, але і пазнаёміцца з такімі напаўзабытымі цяпер стравамі, як аўсяны кісель, саладуха, крупеня, рознымі віды клёцак, камоў, стульцаў, і навучыцца іх гатаваць.
Усе рэцэпты пададзены на беларускай, рускай і англійскай мовах. Акрамя асноўнай часткі кніга ўтрымлівае кароткі слоўнік састарэлых слоў, традыцыямі харчавання нашых продкаў, і іх сувязь з сучаснасцю.
Аўтар: А.П.Вашчанка. Выдавецтва “Беларусь”, 2025 г., 207 старонак, цвёрды пераплёт.
Свечка араматычная "Ў" У нескладовае" (лаванда, 200 мл)
Свечка араматычная "Сакавіты апельсін" (100 мл)
Свечка араматычная "Ў" У нескладовае" (лаванда, 100 мл)
Дыванок тканы
Свечка араматычная "Сасновы лес" (30 мл)
Манетападобная падвеска-абярэг з салярным знакам
Набор: 2 заколкі для валасоў "Васілёк"
Гадзіннік драўляны "Зубр"